Online Zorgcatalogus

Of het nu voor een hotel of een autoverzekering is… Voor bijna alles bestaat er een website die ondersteunt bij het maken van de juiste keuze, waarom dan niet voor zorgaanbieders?!

De Zorgmonitor biedt een online zorgcatalogus die cliënten, consulenten en medische professionals helpt bij het maken van de keuze voor de meest passende zorgaanbieder. De online zorgcatalogus geeft, op basis van de zorgvraag, een overzicht van de gecontracteerde zorgaanbieders met een passend aanbod. Vervolgens kan een selectie gemaakt worden op basis van criteria als cliënttevredenheid, doelgroep, wachttijden, beschikbaarheid, doelrealisatie, etc. Afhankelijk van de beschikbare data en wensen van de opdrachtgever, kunnen verschillende selectiecriteria worden weergegeven (of juist niet).

De online zorgcatalogus wordt beheerd door de Zorgmonitor, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Bij aanvang zorgt de Zorgmonitor dat de website gevuld wordt. Wanneer de Zorgmonitor ook de kwaliteitsmetingen voorziet, worden de uitkomsten real-time geüpdatet. In andere gevallen gebeurt dit in overleg met de opdrachtgever.